Lægerne Ringgade I/S

Ringgade 168 st.

6400 Sønderborg

Rikke Frølund Behrens – Katrin Bode – Stefanie Eising

Ydernr. 044113 – CVR nr. 74061117

Sundhedshuset er handicapvenligt og råder over en del parkeringspladser.

Lægeklinikken ligger i stueetagen, på første og anden sal findes tandlæger, fysioterapeuter og zoneterapeut.

Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger, der er til rådighed på det pågældende tidspunkt.

Alle læger taler flydende dansk, tysk og engelsk.

Under menupunktet “Hvem er vi?” kan du se hele teamet, og under “Læger” kan du blandt andet se, hvornår lægerne kan træffes.

Sygeplejerskerne varetager regelmæssige kontroller af patienter med kroniske sygdomme,vaccinationer, blodtrykskontrol ifm. fornyelse af p-pille recept (<35 år), fjernelse af gips og sting, sårpleje og -vurdering, og meget mere. Se også hvad man skal gå til sygeplejersken med!
Vores sygeplejesker er videreuddannet indenfor rejsevaccinationer og har muligheden for at rådgive omkring vacciner ved rejser til udlandet. Rådgivning tilbydes mod egenbetaling da dette ikke er omfattet af sygesikringen. Se Priser og Rejsevaccinationer. Tider bestilles hos sekretæren.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte Uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en erfaren kollega fra lægehuset, der står som garant for at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt. I forbindelse med uddannelsesforløbet kan konsultationerne blive videooptaget til senere gennemgang – men kun ved accept fra patienten.

For detaljer omkring tidsbestilling, vaccinationer, børneundersøgelser: Se under Praktisk info i toppen af skærmen!